کم مصرف ترین ماینرهای موجود در بازار را می توان از چند جنبه بررسی کرد و آن ها را در یک لیست گردآوری نماییم. پس از گذراندن هاوینگ بیت کوین در آوریل امسال، پاداش استخراج نصف شد از 6.25 بیت کوین به 3.125 کاهش پیدا کرد که با این اتفاق، می توانیم شاهد رقابت بیشتر شرکت های تولید کننده ماینر باشیم زیرا باید محصولات قدیمی تر را از بازار جمع کرده و محصولاتی با صرفه تر و کم مصرف تر را روانه بازار نمایند. در واقع باید برندهای تولید کننده ماینر به تولید دستگاه هایی با هش ریت بالاتر و مصرف انرژی کمتر روی آورند. در این مقاله ما سعی خواهیم کرد تا شما را در خرید ماینر قانونی و ماینر تراهاش بالا راهنمایی کنیم و لیستی از کم مصرف ترین ماینرهای موجود در بازار به شما معرفی نماییم.
اهمیت کم مصرف بودن ماینر
قبل از اینکه به معرفی کم مصرف ترین ماینرهای بازار بپردازیم، اهمیت کم مصرف بودن ماینر را بررسی را می کنیم. طبق آخرین داده ها و آمارهای منتشر شده برای تایید و اعتبار سنجی هر تراکنش بیت کوین توسط ماینر حدود 703.5 تا 1449 کیلووات ساعت انرژی لازم است که عددی بسیار بزرگ می باشد. برای بزرگی این عدد کافی است بدانید که مصرف برق متوسط یک خانواده 4 نفره به هزار کیلووات ساعت در ماه نمی رسد. به طور کلی در هر ثانیه چیزی در حدود 7 تراکنش بیت کوین تشکیل خواهد شد.

همچنین برای تشکیل و اضافه شدن هر بلوک به شبکه که اطلاعات 4 هزار تراکنش را دربر دارد، 10 دقیقه وقت لازم می باشد. برای این میزان فعالیت و اضافه شدن یک بلوک به بلاکچین حدود 2814 تا 5796 مگاوات ساعت برق مصرف خواهد شد. با توجه به اینکه تعرفه مصرف برق ماینینگ در سال 1403، 28320 ریال به ازای هر کیلووات ساعت تعیین شده که رقم بسیار بالایی می باشد، باید بیشتر درآمد حاصل از ماینینگ را به آن اختصاص داد. به همین علت بسیار مهم است که ماینری با تراهاش و توان پردازش بالا و مصرف انرژی کم بخرید تا بتواند جوابگوی کار شما باشد.
معرفی کم مصرف ترین ماینرها
نکته ای که برای خرید یک ماینر مناسب باید در نظر بگیرید، این است که نباید صرفا کم مصرف بودن را در نظر داشته باشید. بلکه می بایست به دنبال ماینرهای کم مصرفی باشید که توان پردازشی بالایی دارند. در غیر اینصورت احتمال موفقیت شما در رقابت با سایرین بر سر استخراج بیت کوین به شدت کاهش می یابد.
Micro BT WhatsMiner مدل ++M30S
برند واتس ماینر که یکی از بهترین برندهای تولید کننده ماینر است مدل ++M30S را که یک نسخه بهبود یافته از مدل قبلی آن بود، در آوریل 2020 با قیمتی بسیار مناسب نسبت هم رده های خود روانه بازار کرد. این ماینر دارای هش ریتی برابر با 112 Th\s و مصرف برق 3470 واتی می باشد. همچنین این دستگاه از دو فن برای خنک کنندگی بهره می گیرد و می تواند تا دمای 40 درجه سانتی گراد نیز عملکرد مفید و بدون مشکل داشته باشد. میزان صدایی که این ماینر تولید می کند در حد استاندارد است و در حدود 75 دسی بل خواهد بود.
Bitmain Antminer مدل T19
یکی دیگر از غول های تولید کننده ماینر برند بیت مین می باشد که محصولاتش همیشه جزو برترین های بازار بوده اند. مدل T19 از دستگاه های نوین و خوب موجود در بازار و یکی از بهترین محصولات این برند نیز می باشد. این دستگاه دارای توان پردازشی 84 Th\s می باشد. در کنار این، مصرف برق آن برابر با 3150 وات خواهد بود. همچنین این دستگاه از 4 فن جهت خنک کنندگی بهره می گیرد و می تواند تا دمای 40 درجه سانتی گراد عملکرد مفید و بدون مشکل داشته باشد. میزان صدایی که دستگاه T19 تولید می کند در حد استاندارد بوده و در حدود 75 دسی بل خواهد بود. وزن این دستگاه برابر 14200 گرم است.
Avalon Miner A1246
یکی دیگر از کم مصرف ترین ماینرهای موجود در بازار ماینری از برند Canaan می باشد. مدل AvalonMiner A1246 یکی از محبوب ترین و بهترین محصولات این برند محسوب می شود که یکی از مقرون به صرف ترین دستگاه های آسیک ماینر نیز می باشد و قیمت بسیار مناسبی دارد. این دستگاه دارای هش ریتی برابر با 90Th\s می باشد که مصرف برق آن 3420 وات خواهد بود. این برند برای خنک کردن دستگاه از 4 فن در ساختار آن استفاده کرده است که می تواند تا دمای 35 درجه سانتی گراد را تحمل کند. همچنین حداکثر نویز این دستگاه در حدود 75 دسی بل خواهد بود. در این دستگاه از تراشه هوش مصنوعی A12 برای انجام محاسبات استفاده شده است.
Bitmain Antminer S19j pro+
ماینر بیت کوین دیگری که معرفی می کنیم، باز هم از برند بیت مین است. ماینر Antminer S19j pro+ یک پرچم دار قوی این کمپانی محسوب می شود که دارای هش ریت عالی 122 Th\s می باشد و و در آن از تراشه اختصاصی Bitmain BM1397 مبتنی بر فناوری 7 نانومتری استفاده شده است. مصرف برق این ماینر 3355 وات خواهد بود. در این دستگاه از 4 فن قوی استفاده شده است که می توانند تا حداکثر 75 دسی بل صدا ایجاد کنند. همچنین می تواند تا دمای 40 درجه عملکرد خوب داشته باشد. این دستگاه را می توان کم مصرف ترین دستگاه با تراهش بالا دانست.
DragonMint T1
یکی دیگر از برندهای مشغول در این زمینه، کمپانی دراگون مینت است که نسبت به برندهای بالا ماینرهایش قیمت کمتری دارند. مدل DragonMint T1 از این برند، یک آسیک ماینر به شدت کم مصرف می باشد که فقط 6 کیلوگرم وزن دارد و مناسب ماینینگ خانگی است. این دستگاه دارای هش ریت 16 Th\s است و مصرف برقی برابر با 1480 وات دارد. در این دستگاه 2 فن تعبیه شده که می تواند تا 40 درجه سانتی گراد گرما را تحمل کند. همچنین صدایی برابر با 75 دسی بل ایجاد می کند.
BitMain AntMiner S19 XP Hyd
آخرین مدل ماینر قانونی که به شما معرفی می کنیم، غول برند BitMain یعنی AntMiner S19 XP Hyd می باشد. این دستگاه که وزن بسیار سنگینی نیز دارد، به معنای واقعی یک غول می باشد و دارای هش ریتی برابر با 255 Th\s می باشد که بیش از دو برابر مدل قبلی آن است. همانطور که از قدرت آن پیداست انرژی زیادی هم نیاز دارد و مصرف برق این دستگاه تا 5304 وات نیز می رسد.
اما نکته ای که این ماینر را از بقیه مجزا می کند، سیستم خنک کنندگی آن است که به جای استفاده از فن های مرسوم، از خنک کننده آبی پیشرفته (هیدرولیکی) در آن استفاده شده است. در واقع این خنک کننده یک سیستم closed-loop می باشد که شبیه خنک کننده های مورد استفاده در لپ تاپ های گیمینگ است. در کنار اینها، این سیستم خنک کننده میزان نویز کمتری هم ایجاد می کند. این دستگاه بیشتر مناسب مناطق گرمسیری می باشد.

جمع بندی ماینرهای به صرفه
در مقاله سعی کردیم کم مصرف ترین ماینرهای موجود در بازار را که هش ریت بالا و مصرف انرژی پایین دارند را به شما معرفی کنیم که 6 مورد از بهترین های آن را بطور کامل شرح دادیم. همچنین توضیح دادیم که در هنگام خرید ماینر اصلی نباید صرفا کم مصرف بودن را در نظر گرفت و باید در کنار آن هش ریت مناسبی نیز داشته باشد. شما می توانید با توجه به بودجه ای که دارید ماینر مناسب خود را تهیه نمایید.